martes, 10 de noviembre de 2009

Fire Design


¿ Alguna vegada heu notat que pràcticament a cap casa hi ha extintors? Doncs, això es deu a una simple raó: són lletjos. Si, no tenen absolutament res d’atractius i a més ocupen massa espai, per aixó, les persones opten per no tenir-los o bé per guardar-los a llocs on no es veigin.


Un foc, per molt petit que sigui es pot extendre rápidament i convertir-se amb un incendi ja sigui produït per un chispa de la llar de foc, un curtcircuit, que es cremi la paella,...¿veritat? , i quan aquestes coses esdevenen ningú sap mai on buscar i és així quan passen les desgracies.  És per això que aquet afany de que n

ingú vegi aquests aparells simplement pel fet de que no van a acord amb la nostra decoració, s’ha de evitar.



Està clar que si volem estar segurs l’extintor a de ser un objecte que formi part de la decoració. Aquest concepte es va concebre en l’esperit de Rodolphe Gimenez, grácies a la professionalitat de la seguretat d’incendis de 20 anys i a la seva passió per la decoració i el disseny.  Aquest nou i únic concepte que lligava seguretat amb disseny va donar com a evident la creació d’una nova empresa parisenca, Fire Design.  


Els extintors que ofereix aquesta empresa no només están basats en el disseny sinó que ofereixen un conjunt de garantíes i de serveis inédits en el món de la seguretat.  Són extintors doméstics, és a dir, més petits dels que veiem normalment. Tenen un tamany de 33 cm d’alçada per 8,5 de diamentre.

Venen equipats amb un suport de fixació per a cada extintor que et permetrá posar el teu Fire Design sobre la paret que tu vulguis. Dins d’aquest suport está integrat el métode d’utilització de l’aparell i els números de teléfon que s’han d’utilitzar en cas d’emergència. 


Cada extintor consta d’un número de matrícula i una homologació grabats en la botella que garanteixen que el vostre Fire Design és un exemplar únic. El manómetre de control permet visualitzar el bon estat de funcionament de l’aparell. El sellat amb l’any de la producció del passador de la bisagra us assegura una grantía de 5 anys.



Cada extintor té una duració de funcionament de 8 segons i tenen dos sistemes d’extinsió gràcies als quals podem apagar qualsevol foc sobre qualsevol superície. Tindrás la opció d’escollir entre el sistema en pols amb el qual podrás apagar focs sobre paper, teixits, fusta, líquids inflamables, gasos inflamables i focs d’origen elèctric. O el sistema a base d’escuma amb el que podrás apagar focs sobre paper, teixits, fusta, líquids inflamables i plàstics.


Després de la compra del vostre primer Fire Design podreu tenir la oportunitat de integrar en el Club Fire. Per aixó, res més simple: cada model, com he dit abans, disposa de un número de matrícula. Grácies a aquest podreu inscriure-hos gratuïtament en la seva página web. Formareu part de Club Fire i disfrutareu  de avantatges com ara revisions del vostre Fire Design i recargues de l’aparell gratuïtes, bonos de compres, ofertes privilegiades, ventes privades...


Aquesta petita empresa doncs ha creat una novedosa i divertida col·lecció d’extintors de diferents gammes i universos tots amb un gran ventall de colors i dissenys perquè els puguis tenir a la vista com si es tractés d’un accesori de disseny i no d’un lleig extintor com els que coneixem.



Podeu escollir entre quatre dissenys:


· Un és el Fire design Uni aquest extintors són els més barats els podeu aconseguir per 65€ són extintors sobris i depurats sense cap decoració però que consta d’una ample paleta de colors. 


· Si voleu algo més el·lavorat podeu triar el Fire Design Collection precursor de noves tendéncies que us aportara un toc d’originalitat grácies als seus dissenys gráfics. Això si, el preu d’adquisició começa a ser més elevat, 95€. 


· Si lo vostre és el luxe i la desmesura no dobteu en triar el Fire Design Deluxe us aportarà un toc brillant als vostres interiors com ara el daurat, el plata o el crom per el preu de 139 € i si a més i voleu afegir una gráfica el preu augmenta fins als 145 €.


· La última i la més personalitzada gamma és la Fire Design Vip amb aquesta podreu realitza una creació única treta de la teva imaginació. El preu d’aquest últim disseny depén només de tu.





No hay comentarios:

Publicar un comentario