miércoles, 11 de noviembre de 2009

Regals.


Segons wikipedia, la definició de regal és: "Un regalo, obsequio o presente es la entrega de dinero u objetos sin requerir algo a cambio; por extensión se puede llamar regalo a cualquier manifestación de afecto dirigido a otro"

Tot i que el fet de regalar, es una de les coses mes quotidianes, i que s’han fet mes el llarg de la nostre vida amb dades senyalades com,
En un cumpleanys, el que compleix anys rep un pastís i regals.
En el dia del pare i de la mare, els dos reben regals, respectivament.
El Nadal, la gent intercanvia molts regals (moltes vegades són els reis, el caga tió, o depenent de les cultures el Papa Noel), en una boda, la parella rep regals,a un naixement, etc


Sempre es difícil trobar un regal adequat per aquella persona, sempre acabes regalant les mateixes coses cada any, acostumem a regalar roba, joies, flors..
Aquet blog tracta de buscar regals originals.
Potser estàs fart de regalar sempre el típic i vols fer un regal realment original, emocionant i inoblidable així aquest blog té la solució.
Regala una experiència emocionant , tots els regals originals són experiències emocionants fora del normal.


Comencem;

Sopar del terror , 49€ per persona


Atreveix-te amb un sopar totalment fora del normal. Una vetllada diferent on a més de gaudir d’un bon sopar amb cuina casolana pròpia elaborada en el moment, vas a passar una estona terroríficament divertida: amb esglais, crits i alguna que altra riallada?
La història és tal com te la contem:
“A principis del segle XVIII en un petit poble van ocórrer fets extraordinaris i sagnants, segons la llegenda tot vi a causa de la presència de bruixotes i les seves criatures de la nit. Per a acabar amb aquesta maledicció, els habitants del poble van decidir bandejar a tots aquells que estaven relacionats amb pràctiques i ritus maleïts. Aquestes criatures van buscar recer en el cementiri del poble, i com venjança, per les nits visitaven la posada del poble per a capturar cossos per als seus ritus i terrorífics experiments. Encara en els nostres dies, contínua la llegenda de les desaparicions misterioses...” seràs tu la pròxima víctima?...solament hi ha una manera d’esbrinar-lo.
_ Lloc: Cerdanyola del Vallès (Barcelona).
_ temporada divendres i dissabtes, tot l’any. durada de 22:00 a 00:30 aproximadament.
_ informació addicional: es poden fer fotos però no s’admeten filmacions. No s’admeten menors d’edat.





Nedar amb tiburons

Si ets un apassionat dels taurons feix el teu somni realitat amb una experiència en la qual coneixeràs a aquests animals més enllà del mite que els envolta.
Classe teòrica sobre taurons que s’estructura en 4 parts: els taurons víctimes o assassins?, origen i evolució, poblacions actuals de taurons i biologia de taurons.
Visita guiada en la qual es donarà especial atenció a les espècies de taurons que es troben en els diferents hàbitats tant mediterranis com tropicals. Es veuran in situ espècies com el tauró puntes negres, el puntes blanques i el tauró toro, entre uns altres. Immersió amb taurons: Després d’una xerrada amb els submarinistes professionals, que ens explicaran les característiques del tanc, les curiositats sobre la interacció dels taurons amb la resta d’animals i les normes de comportament dintre del tanc, podrem gaudir d’una experiència única per a veure de prop tot l’aprés en aquest monogràfic sobre taurons. Ens submergirem en el Oceanario i estarem més prop que mai d’aquests animals. Podrem veure com es comporten més de 15 taurons en un tanc de 4 milions de litres d’aigua i més de 5.000 organismes com les brunes, mers, ratlles, congrios, etc.
L’activitat inclou:
_ Entrada lliure a L’Aquàrium per a 2 acompanyants. Visita guiada per L’Aquàrium de Barcelona. Classe teòrica sobre taurons. Immersió en el Oceanario. Equip i material de submarinisme. Record de l’activitat. Segur.
_ Temporada Dimecres, dissabtes i diumenges, durant tot l’any durada De 9:30h a 14:00h aproximadament.
_ La immersió amb taurons és de 50 minuts aproximadament.
_ informació addicional És imprescindible disposar d’una titulació oficial de submarinisme per a realitzar aquesta activitat. És necessari dur vestit de bany i tovallola. És possible fer fotos de la persona que realitza la immersió ja que des del túnel del Oceaneario es veu perfectament el bussejo amb els taurons.







Sphereing para dos _65€

Si ja ho heu provat tot i us agraden les experiències en les quals es descarrega molta adrenalina, llavors hauríeu de provar el sphereing.
El sphereing o esferaton és un eixelebrat i enginyós mètode de translació en una gran bola transparent de més de 3 metres de diàmetre i que arriba a una velocitat de 40 quilòmetres hora. Un nou esport extrem i segur: protegits per un espai de més d’un metre d’aire i lligats a un arnés, els 2 passatgers gaudíreu d’unes sensacions mai experimentades pels vostres sentits, amb la més absoluta seguretat.

_ L’experiència en total dura aproximadament 1 hora. Primer un monitor donarà una breu explicació de seguretat sobre l’experiència. Haurà més gent en la mateixa sessió que vosaltres, però així tindreu l’oportunitat de veure’ls rodar i llavors serà el vostre torn.
_ Temporada: disponible durant tot l’any, tots els dies de la setmana.
_ Duració, la experiència en total dura aproximadament una hora i un rodatge dintre la esfera durant 5 minuts.
_ En cas de condicions meteorològiques adverses es pot aplaçar la activitat oferint una nova dada.
_ condicions especials, altura mínima de 1.4m, edat mínima de 12 anys.









Condueix el teu somni. Condueix un Ferrari.

Per fi conduir un Ferrari està al teu abast, ja sigui en un circuit de velocitat o en carretera, on prefereixis gaudir-lo, tenim experiències per a tots els gustos i butxaques, fa un cop d’ull.

En què consisteix? Primer rebràs un briefing de seguretat. Després donaràs 1-2 voltes de reconeixement del circuit dut per un pilot professional en el nostre RENAULT SPORT MEGANE RS F1 TEAM. Pujaràs al Ferrari Ferrari F355 per a un briefing específic sobre el cotxe amb el teu instructor. Pilotaràs el Ferrari Ferrari F355 durant les voltes contractades.

Tots els nostres instructors són experts.
Incloem una assegurança mèdica.
No cal pagar cap fiança, per la qual cosa es gaudeix amb un pilot professional de copiloto.
És important tenir en compte que l’experiència no es tracta d’una carrera, sinó una oportunitat de conduir un cotxe llegendari en un circuit de velocitat.
_ lloc A triar entre els següents circuits: el circuit de Catalunya a Montmeló (Barcelona) el circuit de Calafat (Tarragona) el circuit del Jarama (Madrid) el circuit de Kotarr en Aranda de Duero (Burgos) a 165km de Madrid. dates Certes dates durant l’any, segons disponibilitat..
_ durada de l’experiència Estaràs en el lloc fins a dues hores.
Degut al fet que assistiràs amb fins a 30 clients pot ser que hagi un temps d’espera fins que et toqui conduir. assistents i acompanyants

El briefing inicial es realitza en grup, i les voltes de reconeixement es realitzen amb un pilot professional i fins a tres clients alhora.
La instrucció en el cotxe i la conducció es realitza un a un amb l’instructor de copilot. Poden assistir fins a 3 acompanyants sense càrrec.
_ Menors de 10 anys gratis.




Salt en paracaigudes

Regala una experiència d’emocions fortes o gaudeix-les la teva mateix/a, un salt en paracaigudes tandem amb caiguda lliure. Puja fins a una altura de 4000 metres amb avió, i salta, bé lligat al teu instructor de paracaigudisme professional. Només cal gaudir de la sensació de caiguda lliure, arribant a velocitats de 200 km/h, fins que l’instructor obri el paracaigudes per a aconseguir un aterratge tranquil i segur.






Viatge amb globus aerostàtic

En què consisteix?
Tot comença al despertar el dia. Es busca un bon lloc per a l’enlairament i una vegada allí vam comprovar que les condicions meteorològiques estiguin del nostre costat.
Iniciem el muntatge del globus, una vegada estesa la vela, a cops de cremador, s’escalfa i aixeca la gegantesca pompa de tela.
Ja estem preparats per a surar en el cel al compàs que ens marqui el vent.
És tradició que, una vegada aterrem, ho celebrem amb cava i un esmorzar típic.
_ temporada durant tot l’any. durada de l’experiència estaràs en el lloc entre 3 i 4 hores, amb aproximadament 1 hora en l’aire (45 minuts a Alacant). condicions especials el participant ha de complir amb el següent a l’hora de realitzar l’activitat: edat entre 6 i 70 anys.
_ no patir dolències cardíaques, d’ossos o sobrecàrrega. no dones embarassades. els menors han d’anar acompanyats per un adult el temps per motius de seguretat de vegades no es pot realitzar el passeig amb globus aerostàtic en la data prevista a causa de les condicions meteorològiques. Si no es pot començar el passeig amb globus aerostàtic s’oferirà una data alternativa.





Baptisme amb vi

Viu aquesta inigualable aventura que barreja la màgia i misteri del mar amb el embriagador aroma i irresistible sabor d’un vi únic en el món, que roman submergit durant 6 mesos a 10 metres de profunditat sota el mar, on les variables de temperatura, lluminositat, pressió i moviment del mar li atorguen unes característiques úniques.
Aquesta experiència és perfecta per a aquells que volen aconseguir un primer contacte amb l’esport del submerinsime i que al mateix temps volen gaudir d’un bon vi.
Primer els participants reben una explicació detallada sobre l’ús adequat de l’equip i nocions generals d’immersió.
Després se subministra a tots els participants l’equip de busseig i es practica la respiració abans de submergir-se en l’aigua.
Una vegada tots els participants estan còmodes i preparats, poden començar a gaudir de l’extrema bellesa del món submarí i recollir una de les ampolles del vi caves submarines que es troben en cofres en el fons del mar. Quan tornis a terra amb la teva ampolla tens la possibilitat (opcional) de degustar-la amb un exquisit menjar en el restaurant de la cala a peu de platja, especialitzat en cuina típica de Tossa. lloc Tossa de Mar (Girona), a 80km de Barcelona i 40km de Girona.
_ temporada Durant tot l’any. durada Mitja hora d’instrucció i 1 hora de submarinisme aproximadament.
_ condicions especials Edat major de 14 anys meteorologia
A causa de condicions meteorològiques no adequades, en ocasions el proveïdor pot veure’s obligat a ajornar l’activitat. En aquest cas s’oferirà una data alternativa.




Botó del Pànic_ 12,90 €

Tots tenim formes diferents de tenir atacs d pànic, alguns criden als seus amics i els altres tiren el ordinador per la finestra, però ara tens una forma molt mes constructiva de fer-ho, col·loca aquest boto a la teva taula, quan el toquis escoltaràs el següent: “Begin Panic Sequence in 3..2...1” i llavors un crit de algú que esta sofrint un atac de pànic. Al final, això es tan relaxant com si cridessis als teus amics i et garantitzem que serveix mol mes per conservar la amistat.
Aquest boto te un diàmetre de 8 cm i una altura de 5, funciona amb piles que no estan incloses.













Estrella ninja. 12,90€

L’aspecte tan real de aquestes estrelles ninja sorprendran a qui les vegi, aquets penjadors, estàs equipats amb un clau.
La estrella està feta de metall i te un diàmetre de 10cm.





Tronc usb

Guardar la Informació en un tronc de fusta real.



TV- Gone


Dispositiu que pot apagar qualsevol televisió universal.









No hay comentarios:

Publicar un comentario